Bahagian Tubuh Lelaki Paling Menarik untuk Wanita

, Jakarta - Sekiranya lelaki tertarik pada wanita dari melihat bentuk badannya, maka wanita sebenarnya tidak terlalu mementingkan bahagian tubuh lelaki itu. Ini tidak bermaksud bahawa lelaki tidak perlu menjaga penampilan badan mereka, anda tahu. Kerana, ada bahagian tubuh lelaki tertentu yang dapat membuat wanita merasa sangat terpikat.

Walaupun wanita tidak begitu mementingkan penampilan lelaki, tidak ada wanita yang tidak berminat melihat lelaki yang kelihatan baik. Penampilan lelaki tidak hanya dilihat dari gaya pakaian dan gaya rambutnya, tetapi juga dari bentuk tubuhnya. Baiklah, lelaki ini adalah susunan bahagian tubuh lelaki yang wanita seperti itu perlu anda ketahui!

1. Dada

Sebilangan besar wanita mengatakan bahawa mereka suka membayangkan bentuk dada lelaki yang tersembunyi di bawah bajunya. Sekiranya lelaki memakai pakaian yang ketat, maka bentuk dada yang terbentuk dapat menarik perhatian wanita.

2. Mata

Sentuhan mata dapat memberi makna yang lebih mendalam kepada wanita daripada hubungan fizikal. Dengan melihat ke arah mata lelaki, percikan api akan muncul dari dalam hati wanita yang akhirnya dapat membuatnya jatuh cinta.

3. Lengan

Tidak hairanlah jika lelaki berkubur suka memamerkan bisep mereka yang berkubur dengan sengaja memakai pakaian yang ketat. Sebabnya, lengan adalah bahagian tubuh lelaki yang menarik perhatian wanita. Sama ada berotot atau tidak, lengan mencerminkan kekuatan lelaki. Itulah sebabnya wanita suka memegang atau bersandar pada lengan lelaki.

4. Tangan

Apabila anda melihat tangan lelaki yang besar, jari panjang, dan kuku yang bersih, itu menggembirakan wanita. Sebilangan besar wanita akan merasa gembira jika dipegang oleh tangan lelaki yang kuat.

5. Bahu

Bahagian badan lelaki yang juga dianggap seksi oleh wanita adalah bahu. Bentuk bahu yang lebar dan kukuh menggambarkan kekuatan dan kejantanan lelaki. Wanita akan merasa dilindungi jika berada di dekat bahagian badan ini. Selain itu, melihat pergerakan otot bahu lelaki ketika bekerja juga dapat memukau wanita.

6. Bibir

Sama seperti lelaki tertarik pada bibir wanita, bibir lelaki juga mengandungi magnet yang menarik perhatian wanita. Bukan hanya kerana keindahannya, bibir juga dianggap sebagai bahagian tubuh yang sensual kerana memungkinkan untuk menjalin hubungan yang lebih intim.

7. Belakang

Bahagian belakang juga merupakan bahagian badan yang melambangkan kekuatan dan kekukuhan seorang lelaki. Memeluk belakang lelaki, terutama dari belakang, adalah bentuk hubungan fizikal yang disukai oleh wanita.

8. Perut

Tidak kira sama ada lelaki mempunyai perut kotak-kotak, rata dan tidak kendur, atau perut buncit. Bahagian badan yang satu ini akan tetap menjadi bahagian yang disukai oleh wanita. Sebabnya ialah apabila seorang wanita memegang perut lelaki, dia akan merasakan kehangatan dan keakraban kerana dia dapat menyentuh bahagian badan ini yang tidak dapat ditahan oleh siapa pun.

9. Punggung

Bentuk pantat lelaki, sama ada penuh atau sederhana, boleh menjadi tarikan wanita. Oleh itu, tidak sedikit wanita yang suka menekan punggung lelaki mereka ketika melakukan hubungan seks. Walaupun tidak melakukan hubungan seks, wanita akan dicabar untuk menekan punggung lelaki, kerana itu membuat mereka merasa dominan dengan mengambil langkah pertama menuju foreplay.

Sekiranya anda mempunyai soalan lain mengenai bentuk badan yang ideal atau kehidupan intim, anda boleh berbincang dengan doktor pakar melalui aplikasi tersebut . Hubungi doktor dan bincangkan keadaan yang anda alami panggilan video / suara dan berbual. Ayuh, muat turun permohonan sekarang!

Rujukan:
Kacang Fesyen. Diakses pada tahun 2020. 5 Bahagian Tubuh Lelaki Terhangat Menurut Wanita

Psikologi Hari Ini. Diakses pada 2020. 5 Sebab Mengapa Otot Besar Penting, untuk Lelaki dan Wanita.

Recent Posts