Trik foreplay untuk Hubungan intim yang berkualiti

, Jakarta - Foreplay adalah apa yang dapat menjadikan sesi persetubuhan terasa lebih lama. Sesi foreplay Ia juga dapat meningkatkan kepercayaan, keakraban, dan kegembiraan antara anda dan pasangan.

Walaupun begitu, mewujudkan hubungan intim yang berkualiti dengan foreplay bukanlah sesuatu yang mudah. Adakah ada muslihat foreplay apa yang boleh dibuat? Berikut adalah beberapa helah yang menyeronokkan dan hebat yang akan menjadikan anda dan pasangan anda lebih kreatif dan sesi hubungan intim anda lebih berkualiti.

1. Ganti Rutin dengan Foreplay

Biasanya kebanyakan pasangan terbiasa melakukan hubungan seks di bilik tidur. Untuk menjadikannya lebih spontan dan seksi, cuba mulakan persetubuhan di tempat lain selain dari bilik tidur. Cuba foreplay di setiap sudut rumah adalah satu idea foreplay menarik untuk membina semangat.

Baca juga: 7 Perkara Ini Terjadi Pada Tubuh Semasa Hubungan intim

2. Main semula Momen Paling Bersemangat

Untuk hubungan intim yang berkualiti, anda dapat mencipta semula kenangan indah dengan pasangan anda. Cuba fikirkan salah satu malam terbaik anda melakukan hubungan seks dengan pasangan anda. Mulakan malam dengan cara yang sama seperti yang anda lakukan ketika itu. Pakai kembali pakaian anda dan lakukan pergerakan yang sama seperti yang anda lakukan sebelumnya.

3. Mulakan dengan Percakapan Seksi

Memulakan perbualan seksi akan selalu berjaya dalam membantu anda menjalin hubungan intim yang berkualiti. Terutama jika anda telah belajar bagaimana berkomunikasi dengan pasangan atau pasangan anda dengan cara yang anda dan pasangan anda sukai. Sembang seksi adalah satu idea foreplay yang dapat menjamin sesi hubungan intim berkualiti.

4. Menyentuh Titik Erotik Selain Kawasan intim

Cuba elakkan menyentuh kawasan intim tetapi sentuh pasangan anda pada titik erotik seperti pangkal paha, di bawah tulang rusuk, pinggul, dada, leher, dan ketiak. Sentuhan kecil dan lembut ini dapat saling memberi sensasi kepada pasangan, anda tahu.

Baca juga: Berapa kali dalam seminggu hubungan intim yang ideal?

5. Membuat sambil mendengar lagu

Adakah anda pernah mencubanya? Boleh jadi muslihat foreplay Ini menjadikan sensasi melakukan hubungan seks lebih berkualiti! Sudah tentu dengan pemilihan lagu yang betul, ya. Beberapa lagu yang sesuai untuk OST seks adalah Je t'aime Moi Non Plus dinyanyikan oleh Jane Birkin dan Serge Gainsbourg, Versace di Te Floor oleh Bruno Mars atau Tidak puas hati oleh Darren Hayes. Anda boleh memilih lagu kegemaran anda mengikut citarasa anda.

6. Masuk ke Sesi Foreplay

Semasa memasuki sesi foreplay, lakukanlah semudah mungkin tanpa kepura-puraan. Anda boleh menjadikan sesi seks lebih lama dengan tidak melakukan hubungan seks dengan segera, dan bukannya membuatnya foreplay. Jangan lupa terlebih dahulu memakai pakaian yang terbaik agar sesi persetubuhan menjadi lebih baik.

7. Kuncinya adalah pelbagai

Kunci hubungan intim untuk selalu menjadi panas terletak pada pelbagai. Cuba pelbagai perkara untuk meningkatkan kehidupan intim anda. Idea foreplay sesuatu yang berbeza untuk setiap masa akan menjadikan semangat membakar lebih banyak lagi. Cuba terokai bagaimana pengalaman berbeza, atau menyumbang untuk meningkatkan interaksi anda dengan pasangan anda.

Bukannya memikirkan idea foreplay Secara khusus, cubalah untuk mula memikirkan bagaimana sesuatu mungkin terasa lebih menyenangkan. Bereksperimen dengan suhu, persekitaran yang berbeza, cuaca, ambil risiko yang membuat anda selesa, bagaimana untuk bercakap antara satu sama lain, bahkan meneroka kedudukan intim yang berbeza. Idea foreplay Eksperimen ini akan membantu anda menikmati kehidupan intim yang subur untuk jangka masa panjang.

Baca juga: Selain sihat, 5 petua ini menjalin hubungan intim yang berkualiti

Sebaliknya, jika anda mempunyai masalah lain mengenai kehidupan seksual anda, anda boleh berbincang dengan doktor melalui aplikasi tersebut . Komunikasi dengan doktor boleh dilakukan pada bila-bila masa dan di mana sahaja dalam satu aplikasi . Ayuh, muat turun aplikasi!

Rujukan:
perkahwinan. Diakses pada tahun 2020. 6 Idea Foreplay yang Pasti Akan Menyemarakkan Kehidupan Seks Anda

Recent Posts